Minden szállás kupon egy helyen 40-70% kedvezménnyel!

Szeretnél féláron, vagy akár még olcsóbban utazni? Spórolj ezreket a hotel kuponokkal.
Oldalunkon összegyűjtjük az összes hotel-kupont így nem kell tíz-tizenöt helyre regisztrálnod ahhoz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb szállás ajánlatot.

Maiutazas.hu Logo Szallasguru.hu
Szallodakuponok.com Logo Logo
Logo Logo

A legnépszerűbb hotel/szállás kuponokra, akciókra szakosodott weboldalak (pl. Szallasoutlet.hu, Szallodakuponok.com, Maiutazas.hu, Szallasguru.hu, Maikupon.hu, Szallasfokusz.hu, Orango.hu, Szallas.hu, Szallodaakciok.hu ...) ajánlatait gyűjtjük össze egy helyre.

Amennyiben oldalunkkal kapcsolatosan bármilyen kérdésed adódna, esetleg javaslatod van számunkra, írj nekünk az info@hotelkuponok.hu címre.

FONTOS:

A hotelkuponok.hu oldalon keresztül nem tudod megvásárolni, vagy kinyomtatni a kuponokat, viszont kapsz egy összképet az ajánlatokról, ami megkönnyíti dolgodat a döntéshozatalban.

Amennyiben bármelyik kupon megtetszik, abban az esetben csak kattints az aktuális kuponon a "kuponért katt ide" gombra és máris azon a weboldalon találod magad, ahol meg tudod vásárolni a kupont (általában regisztráció után).

Adott kuponokkal kapcsolatos részletes információt mindig az éppen aktuális weboldal üzemeltetőitől (ahol a számunkra érdekes kupon megvásárolható) tudunk bekérni, akik mindig készséggel segítenek a felhasználóknak.

Az egyes kuponoknál szereplő dátum azt az időpontot jelzi, ameddig az adott kupont meg lehet vásárolni az ajánlatot meghirdető oldalon. Ez a dátum nem egyezik meg a kuponok beválthatóságának határidejével, erről mindig a kupont meghirdető oldalon találsz részletes információt (a "Kuponért katt ide" gombra kattintva).

TIPPEK:

A megvásárolt kuponok általában egy meghatározott időpontig érvényesek (pl.: 2-3, akár 6 hónapig), ami minden esetben fel van tüntetve szintén azon a weboldalon, ahol a kupont meg lehet vásárolni. Miután megvásároltuk a kupont, a szállásadóval kell leegyeztetnünk a számunkra megfelelő időpontot (jó esetben van is hely erre az időszakra).